Seuraavan ep:n äänitykset alkoivat

Viime lauantaina pakkasimme kolistimet, rämistimet ja glugluttimet autoon ja pöristelimme jälleen Raunistulaan, jossa kaksi edellistäkin Kivireki-ep:tä on äänitetty. Seuraavan levyn purkitus alkoi.

Tällä kertaa työnsimme miksaus- ja tuotantovastuun Jussi Östermanin harteille. Ajattelimme, että koska hän on lähinnä erikoistunut konemusiikkiin ja sydämensä pohjasta vihaa suomirokkia, hän olisi mitä oivallisin valinta suomenkielisen akustisen orkesterin soundin viilailuun.

Äänityksen hoitaa jälleen Moilu. Tallennamme edelleen biisit livenä, kaikki samassa tilassa ilman sen kummempia akustointeja tai päällekkäisäänityksiä. ”Lisää lofia!” on tämän levyn motto.

Tärkein, eli levyn kansikuva, on jo olemassa:

Emme ole päässeet vielä yhteisymmärrykseen siitä, tuleeko levyn nimeksi Kivenkaataja, Halal seitan vaiko Se oli jo noin kun tulin.

Kaksi ensiksimainittua ovat plätylle tulevia biisejä. Muut äänitettävät rallit ovat Valkoista kohinaa, Uusi vuosi, Mika Vainio puhuu haudan takaa ja Tervanjuoja.

Halal seitan -kappaleeseen on myös näillä näkymin tulossa vierailevaksi solistiksi Sheikh Speare. Sanoitus kertoo salaa syömisestä ramadanin aikaan. Perustuu laulajan omiin kokemuksiin Marokossa.

Muissa uutisissa sanoitusosioon on lisätty kaksi uutta tekstiä, Häpeä sekä Suosikkiyhtyeen kohukitaristin salarakas.