Seuraava ep:mme halkesi kahtia

Tuli pieni tarkistus kevään julkaisuaikatauluun. Sen sijaan että ampuisimme taivaalle seuraavaksi Halal seitan -ep:n, julkaisemmekin ensin puolet siitä Tervanjuojaksi kastettuna. Plätylle ovat tulossa nimikappaleen lisäksi Valkoista kohinaa sekä Mika Vainio puhuu haudan takaa.

Ennen kaikkea syytämme tästä tietenkin koronaviruksen aiheuttamia, kuluvan kvartaalin alentuneita Kiinan markkina-alueen kasvuennusteita. Mutta myönnettävä on, että ehkä vieläkin enemmän päätökseemme vaikutti allekirjoittaneen kaatuminen kotitalonsa portaikossa. Teloin renkutuskäteni, emmekä kyenneet äänittämään loppuja biisejä sovittuna äänityspäivänä.

Samaan aikaan miksaajallamme Östermanin Jussilla pukkasi kiirusta nk. ”oikeiden” töiden saralla. Näytti pahasti siltä, että kuuden biisin valmiiksi saaminen siirtyisi pitkälle loppukevääseen. Halkaisimme paketin siis kahdeksi kolmen biisin plätyksi.

Joka tapauksessa nyt on aikamoisen varmaa, että julkaisukeikallamme lauantaina 21. maaliskuuta Minibarissa Helsingin Kampissa meillä on jotain julkaistavaa. Kivettynyt Stahanov -videonkin editointi etenee vääjäämättömästi kuin iskurityöläinen kiven läpi (kuvassa).

Tsekkaile muita kevään keikkojamme kalenterista.