Helsinki peruuntuu (taas)

Yrityksemme päästä Helsinkiin meuhkaamaan epäonnistuvat kerta toisensa jälkeen. Huominen keikka Hard Rock Housessa Vapahtajan ja Terveyskeskuksen kanssa siirtyi nyt jonnekin keväälle. Jos korona suo vielä silloinkaan.

Tässä lohdutukseksi kuvia Tampereelta, jossa oli taas kivaa. Flunssaista Mikkoa tuurasi sektiollinen kazoopillejä, joista pari kuoli Moilun käsittelyssä. (Tietääksemme Mikko selviytyi kotonaan loikoilusta hengissä.)

Keikka poiki heti lisää esiintymistilaisuuksia. Meitä vokoteltiin punkkifestareille kesäksi, ja virittelimme yhteistyökuvioita skifflebändi Tulevien anoppien kanssa, jonka jäseniä oli paikalla.

Muistaakseni loppuillasta idea oli vaihtaa päittäin biisejä bändin kanssa. He soittaisivat meitä ja me heitä. Ei se näin selvin päinkään kohnommalta idealta tunnu.

Kävimme jälleen myös Jyväskylässä. Aluksi yleisö Sherwoodissa koostui yhdestä salaliittoteorioita itsekseen höpisseestä jurottajasta, mutta puoliväliin mennessä vaakasuoraan sataneen rännän läpi paikalle sentään puski kourallinen ihmisiä.